top of page

Jul og Nytår 2022

Julemenu​

​

​Flæskesteg

Hvide kartofler

Brunede kartofler

Franske kartofler

Rødkål

Sovs

 

Ris a la mande med kirsebærsauce

​

149,- pr. kuvert 

​

Tilkøb af andebryst + 35,-

​

​

Bestilles senest mandag, d. 19. december

​

Afhentes fredag d. 23. december

mellem kl. 12 - 14

Fire-retters Nytårsmenu​

​

Appetizer
Vol-au-vent med laksesalat og kaviar
 
Forret
Cremet kartoffelsuppe med blomkål
Dertil flute med persilleolie
 
Hovedret
Sous vide tykstegsmedaljon med kartoffelgratin, stegte svampe, smørdampede asparges og rødvinssauce
 
Dessert
Chokoladetærte med syltede mandariner.
​

 

348,- pr. kuvert

​

 

Bestilles senest tirsdag d. 27. december

bottom of page